Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení – Barbora Hořínková
Barbora Hořínková
Master's thesis
Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
Processing of HACCP Manual for Restaurant
Abstract:
V mé diplomové práci se věnuji problematice jakosti v potravinářství. Blíže jsem se zaměřila na systém analýzy nebezpečí v potravinářském podniku, konkrétně v restauraci. Po zpracování teoretických východisk navazuji druhou částí, aplikační. V té samostatně vypracovávám příručku HACCP pro konkrétní restauraci.Abstract:
My graduate theses is dealing with the quality managment in food processing company issue, the analysis of hazards in restaurant factual. The first esemble is about teoretical theses, after that (in the second esemble) I prepared a hand book of HACCP for o concret restaurant.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/102026
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2014
- Supervisor: Naděžda Klabusayová
- Reader: Renáta Turková
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Theses on a related topic
-
Greenwashing in food processing industry with special focus on Nestlé
Adéla Nevrlá -
Založení nového podniku
Václav Kotrbatý -
Strategická analýza konkrétního podniku
Petr Kolář -
Finanční analýza vybraného podniku z oblasti potravinářství
Tomáš Fiala -
Analýza energetických procesů v potravinářství pomocí termovizních metod
Lukáš Urban -
Termická analýza a její využití v potravinářství
Klára Hrubá -
Transformace právní formy rodinné restaurace Ventura Pub Evropák
Patrik Konopásek -
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
Valerie Georgiyeva