Barbora Hořínková

Master's thesis

Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení

Processing of HACCP Manual for Restaurant
Abstract:
V mé diplomové práci se věnuji problematice jakosti v potravinářství. Blíže jsem se zaměřila na systém analýzy nebezpečí v potravinářském podniku, konkrétně v restauraci. Po zpracování teoretických východisk navazuji druhou částí, aplikační. V té samostatně vypracovávám příručku HACCP pro konkrétní restauraci.
Abstract:
My graduate theses is dealing with the quality managment in food processing company issue, the analysis of hazards in restaurant factual. The first esemble is about teoretical theses, after that (in the second esemble) I prepared a hand book of HACCP for o concret restaurant.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 5. 2014
  • Supervisor: Naděžda Klabusayová
  • Reader: Renáta Turková

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita Ostrava