Izolace a charakterizace lipidových tělísek z kmene Saccharomyces cerevisiae ERG6.RFP a ERG6.cMYC – Bc. Vendula Švarcová
Bc. Vendula Švarcová
Master's thesis
Izolace a charakterizace lipidových tělísek z kmene Saccharomyces cerevisiae ERG6.RFP a ERG6.cMYC
Isolation and characterisation of lipid droplets from the strain Saccharomyces cerevisiae ERG6.RFP and ERG6.cMYC
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVARCOVÁ, Vendula. \textit{Izolace a charakterizace lipidových tělísek z kmene Saccharomyces cerevisiae ERG6.RFP a ERG6.cMYC}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/5bisr4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.