Karolina Chroustovska

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Spontánně kvašená piva

Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na sumarizaci a rozbor mikrobiologických, technologických a historických informacích o spontánně kvašených pivech. Popisuje jednotlivé druhy, tedy Lambik, Geueze, Vlámský červený Ale a další. Část práce se zaměřuje na rozdíly ve složení mikroflóry těchto piv, zejména jak tyto odlišné parametry ovlivňují výslednou chuť a celkový charakter piva. Řeší se zde otázka, s jakou …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Markéta Vaňková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.