Karolina Chroustovska
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Spontánně kvašená piva
Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na sumarizaci a rozbor mikrobiologických, technologických a historických informacích o spontánně kvašených pivech. Popisuje jednotlivé druhy, tedy Lambik, Geueze, Vlámský červený Ale a další. Část práce se zaměřuje na rozdíly ve složení mikroflóry těchto piv, zejména jak tyto odlišné parametry ovlivňují výslednou chuť a celkový charakter piva. Řeší se zde otázka, s jakou …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Markéta Vaňková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.