Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj – Bc. Denisa Vejrychová
Bc. Denisa Vejrychová
Master's thesis
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Regional foods and thein impact on regional development
Abstract:
Práce se zabývá rozvojem výroby regionálních potravin. Zkoumá se znalost zákazníků v oblasti oceněných produktů "Regionální potravina." Ke zjištění stavu a prognózy vývoje výroby a prodeje regionálních potravin byly využity metody sociologického výzkumu. Kvantitativní výzkum představují dotazníky, jež jsou vyplněné zákazníky. Období sběru informací bylo uskutečněno v době 1. 09. 2014 - 20. 02. 2015 …moreAbstract:
The thesis deals with the development of the production of regional foods. It explores the knowledge of the customers in the field products which won the award "the Regional food." To detect the status and forecast of development of production and sale of regional food, methods of sociological research were used. Quantitative research is represented by the questionnaires which are filled out by customers …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Josef Zilvar, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VEJRYCHOVÁ, Denisa. \textit{Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Available from: https://theses.cz/id/5d4nst/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Rural Development and Agriculture / Development of Rural Areas
Theses on a related topic
-
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji
Lucie BÁRTOVÁ -
Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
Martin Šrámek -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Eva Štauberová -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Petra Batíková -
Regionální potravina Královéhradeckého kraje
Milan Pánek -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Pavla Tomanová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights