Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín – Bc. Matěj Tychtl
Bc. Matěj Tychtl
Bakalářská práce
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Comparison of nutrition level of meals at selected schools in Hodonin region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem stravování dětí na vybraných základních školách okresu Hodonín. Teoretická část práce je zaměřena na základní poznatky z výživy a provoz školní jídelny. Praktická část rozebírá jídelní lístky vybraných deseti základních škol okresu Hodonín a porovnává je s doporučeními vydanými Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Výsledkem analýzy jídelníčků je zjištění …víceAbstract:
The thesis discuss theme of catering at selected primary schools in Hodonin region. The theoretical part focuses on the basic knowledge of nutrition and operation of school canteens. The practical part analyzes the menus of ten selected primary schools in the Hodonin region and compares them with the recommendations issued by the Ministry of school. The result of the analysis of menus is to determine …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/dse3s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2016
- Vedoucí: Mgr. Dita Hlavoňová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
Veronika ŠNOKHOUSOVÁ -
Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.
Ondřej ZAJÍC -
Posouzení stravovacích zvyklostí žáků 2. stupně na Základní škole Všechovice
Anežka IRGLOVÁ -
Alternativní stravování z pohledu konzumentů
Petra BABIČKOVÁ -
Výživa dětí ve vybraných školních zařízeních v Jihomoravském kraji - srovnání kvalitativní stránky
Lucia Štepániková -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková