Bc. Stanislav KOTÁN

Master's thesis

Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie

Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Anotácia:
Diplomová práce s názvem "Inovační trendy vzdělání v oboru gastronomie" si klade za cíl optimalizovat výukové metody vzhledem k motivaci studentů v post kovidovém období. Práce pojednává o aplikaci navržených inovací do výuky gastronomických předmětů za pomocí výukových metod. Cílem je taky zjistit, jestli navržené inovace ovlivnily, motivovaly nebo inspirovaly studenty střední hotelové školy. Posledním …viac
Abstract:
The thesis titled "Innovative Trends in Gastronomy Education" aims to optimize teaching methods with regard to student motivation in the post-COVID era. The work discusses the implementation of proposed innovations in teaching gastronomic subjects using instructional methods. The goal is also to determine whether the proposed innovations have influenced, motivated, or inspired students at a secondary …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2024
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2024
  • Vedúci: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOTÁN, Stanislav. Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie. Ostrava, 2024. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta