Jiří Vaněček

Bakalářská práce

Trendy v kulinářských technologiích

Trends in culinary technology
Anotace:
VANĚČEK, Jiří. Trendy v kulinářských technologiích. [ Bakalářská práce ] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. 40 stran. Téma mé Bakalářské práce se zabývá problematikou kulinářství v českých restauracích. Používám informace z odborné literatury, důvěryhodných internetových zdrojů a hlavně z mých, troufám si říct, dlouholetých zkušeností v tomto oboru. Ačkoliv žiji v zahraničí, vzhledem k mé práci na …více
Abstract:
VANĚČEK, Jiří. Trends in culinary technology. [Bachelor`s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2014. 40 pages. The subject of my Bachelor´s dissertation are problems of culinary in czech restaurants. I am using information from professional literature, trustworthy web sites and mostlymy long time experience in this field. Despite the fact that I live abroad, my work for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze