Ing. Igor Bondar

Bakalářská práce

Systém řízení restauračního podniku

Restaurant management system
Anotace:
Ve své bakalářské práci se zabývám návrhem informačního systému pro řízení podniku zaměřujícího se na poskytování stravování. Úkolem systému, který se skládá ze tří hlavních a pěti vedlejších modulů, je zpřehlednění chodu restaurace a zefektivnění jednotlivých procesů, a to kontrolní činnost zaměstnanců, plánování a pořizování zásob, spravování více poboček, vzdálený přístup, provozování zábavných …více
Abstract:
This Bachelor work deals with design information system for business management focussing on the provision of meals. The task of the system, which consists of three main modules and five side, is making and streamlining the various processes and control activities of employees of restaurant, planning and procurement of inventory, managing multiple branches, remote access, operation of entertainment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2009
  • Vedoucí: RNDr. Helena Palovská, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Jiří Přibyl, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní