Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení – Denisa Tomková
Denisa Tomková
Bakalářská práce
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Evaluation of HACCP System in a Chosen Catering
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení funkčnosti a efektivnosti systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení. Teoretická část se zabývá stručnou charakteristikou systému bezpečnosti potravin v ČR a charakteristikou příslušných právních předpisů. Dále popisuje základní principy systému HACCP a nezbytně nutné požadavky na hygienu pro zajištění zdravotně nezávadných výrobků. V praktické části …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on evaluating functionality and efficiency of HACCP system in the chosen catering. The teorethical part of this bachelor thesis describes fundamental characteristics of food safety system in Czech Republic and relevant legislation governings. It also describes the basic principles of HACCP system and essential hygiene requirements for ensuring the medical harmlesness …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
Lucie Došková -
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Pavla Moutelíková -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová
Název
Vložil
Vloženo
Práva