Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice – Jakub KOTŮLEK
Jakub KOTŮLEK
Bakalářská práce
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
HACCP system and dishes safety of the basic school and kindergarten refectory in Horní Moštenice
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vysvětlení systému HACCP. Tato práce popisuje postup zavedení systému HACCP, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování a definice základních pojmů. V praktické části se bakalářská práce zabývá mikrobiologickou analýzou Školní jídelny Horní Moštěnice.Abstract:
The aim of this thesis is an explanation of the HACCP system. This work describes the HACCP system implementation process, regulations of legislation for hygiene of community feeding and definition of the basic concepts. The practical part of this thesis deals with the microbiology analysis in of the school dining-room in Horní Moštěnice
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2010
Identifikátor:
15442
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOTŮLEK, Jakub. Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická analýza rostlinných náhrad masa
Klára Dospivová -
Mikrobiologická kvalita výrobků z jedlého hmyzu
Alice Andrlová -
Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
Kristýna Chybová -
Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
Milada SKRZEKOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Jitka MADĚROVÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Gabriela TOMEČKOVÁ