Peter Rajkovič

Bakalářská práce

Kvalita gastronomických služieb v skúmanej oblasti

Anotace:
V mojej bakalárskej práci som hodnotil kvalitu gastronomických služieb v reštauračných zariadeniach poskytujúcich menu. Cieľom mojej bakalárskej práce bolo hodnotenie a porovnanie kvality podávaných jedál v gastronomických zariadeniach v meste Modra a poskytnutie návrhov na zlepšenie služieb. Bakalársku prácu som rozdelil do troch častí. V prvej časti som rozobral teoretické stránky problematiky. Vymedzil …více
Abstract:
In my bachelor work I evaluated kvality of gastronomy services in restaurants which are serving menus. The objectives of my bachelor work are asessment and compare kvality of serving food in gastronomy, situated in town Modra and give suggestions how to improve services in restaurants. My Bachelor work is divided to three parts. In the first part I analyzed theoretical page of issue. I defined terms …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 10. 2015
Identifikátor: http://theses.cz/id/5l7ru7/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 9. 2015

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.