Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy – Gabriela Přívarová
Gabriela Přívarová
Bakalářská práce
Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
Effect of Temperature and Storage Time on Viscoelastic Properties of Selected Cream in Coffee
Anotace:
Teoretická část této bakalářské práce se zabývala technologií výroby smetan se zaměřením na UHT záhřev, změnami tekutých mléčných výrobků v průběhu skladování a charakterizací tekutých výrobků, kde byl mléčný tuk nahrazen rostlinnou složkou. V praktické části této bakalářské práce byl založen skladovací pokus se třemi vzorky po dobu šesti měsíců při třech různých teplotách: chladírenské teplotě 5?2 …víceAbstract:
The theoretical part of the thesis is focused on technology of cream production with a focus on UHT heating, changes of liquid dairy products during storage and characterization of liquid products, where the milk fat was replaced by the vegetable component. The practical part of the thesis is focused on storage experiment with three samples for six months at three different temperatures: refrigeration …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŘÍVAROVÁ, Gabriela. \textit{Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/5m5rz0/.
Jak správně citovat práci
Přívarová, Gabriela. Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení sekundárních oxidačních produktů metodou GC-MS a GC-FID
Gabriela Schreinerová -
Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
Petra Belfínová