Bc. Sanja Ponjiger

Bakalářská práce

Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie

Ecology in the Field of Hotel Industry and Gastronomy
Anotace:
Abstrakt PONJIGER, Sanja. Ekologie v oblasti hotelnictví a gastronomie. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s. r. o. Praha: 2018. 45 stran. Jeden z větších znečišťovatelů životního prostředí a spotřebitelů energie je hotelový a restaurační provoz. Hotely spotřebovávají nejvíce energie na jednoho návštěvníka, protože mají energeticky náročné zařízení a služby, jako jsou restaurace …více
Abstract:
Abstrakt PONJIGER, Sanja. Ecology in hospitality and gastronomy. [Bachelor´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd. Prague: 2018. 45 pages. Two of the major environmental pollutors and energy consumers are hotel and restaurant operations. The highest energy consumption per visitor is held by hotels due to the energy-intensive devices and services, such as restaurants …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 11. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/kwxzm/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 1. 2019
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma