Lenka Fecková

Diplomová práce

Gastronómia Talianska a prevádzka stravovacích zariadení v Taliansku

Gastronomie Itálie a provoz stravovacích zařížení v Itálii
Anotace:
Hlavní témou diplomové práce je italská gastronomie. Kromě objasnění základních pojmů a popisu základních informací o Itálii, se práce taky věnuje problematice podmínek otevření a provozu stravovacích zařízení v Itálii. I když je italská kuchyně známá po celém světě, je potřebné ji věnovat určitou pozornost, a to především regionální kuchyni, která často není natolik známá. Blíže je popsaná gastronomie …více
Abstract:
The main topic of the master thesis is Italian gastronomy. Besides basic definitions and the description of general information about Italy, the thesis looks at the regulations for opening and managing eatery in Italy. Even though the Italian cuisine is known worldwide, it is necessary to pay some attention to it, especially to the regional cuisine, which is often not well known. The gastronomy of …více
Abstract:
Hlavnou témou diplomovej práce je talianska gastronómia. Okrem objasnenia základných pojmov a popisu základných informácií o Taliansku sa práca venuje tiež problematike podmienok otvorenia a prevádzky stravovacích zariadení v Taliansku. Napriek tomu, že talianska kuchyňa je známa po celom svete, je treba jej venovať určitú pozornosť, a to predovšetkým regionálnej kuchyni, ktorá často nie je známa do …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 10. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2013
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Tomáš Bakos

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/64944

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch