Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance – David PÍCHA
David PÍCHA
Bachelor's thesis
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
Consumption of milk and dairy products in context with lactose and casein intolerance
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na téma konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance. Teoretická část se zabývá složením mléka, jeho výrobou, rozdělením, různými druhy intolerancí a prospěšností pro zdraví. Tato práce se taktéž zaměřuje na různé druhy mléčných výrobků. Praktická část práce se zaměřuje na dotazník k tématu konzumace mléka a jeho následnému vyhodnocení …moreAbstract:
The focus of this bachelor thesis is the consumption of milk and dairy products in connection with lactose and casein intolerance. The theoretical part deals with the milk's structure, its creation process, division, different kinds of intolerance and health benefits. This thesis deals also with different kinds of dairy products. The practical part includes questionnaire concerning milk consumption …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 2. 2017
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Ing. Bc. Markéta Kastnerová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PÍCHA, David. \textit{Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2017. Available from: https://theses.cz/id/5nppuk/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PÍCHA, David. Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in pedagogy / Health Education
Theses on a related topic
-
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
Romana Nováková -
Mikrobiologická kvalita jogurtů
Adéla Filipová -
Zpracování a kvalita plodů moře
Jiřina Navrátilová -
Kvalita mléčných potravin a její vliv na zdraví dětí
Kateřina TOMISOVÁ -
Kvalita mléčných výrobků - jogurty
Hana Bermannová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights