Gastronomické technologie pro tepelné zpracování pravin a nápojů – Kateřina MELENOVSKÁ
Kateřina MELENOVSKÁ
Bachelor's thesis
Gastronomické technologie pro tepelné zpracování pravin a nápojů
Gastronomic technology for thermal processing of food and beverage
Abstract:
Bachelor's thesis describes the construction and technical and technological requirements for catering equipment, including a breakdown of kitchen unit from an operational per-spective. Characterizes and describes each item of equipment for thermal processing of foods and beverages that are currently in the works most often used by caterers.Abstract:
Bakalářská práce popisuje stavebně-technické a technologické požadavky na provozy spo-lečného stravování, včetně rozdělení kuchyňského bloku z provozního hlediska. Charakte-rizuje a popisuje jednotlivá zařízení pro tepelné zpracování potravin a nápojů, která jsou v současné době v provozech společného stravování nejčastěji používána.
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2010
Identifier:
15821
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2010
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MELENOVSKÁ, Kateřina. \textit{Gastronomické technologie pro tepelné zpracování pravin a nápojů}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2010. Available from: https://theses.cz/id/5pptz7/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MELENOVSKÁ, Kateřina. Gastronomické technologie pro tepelné zpracování pravin a nápojů. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Rozšíření marketingové komunikace na sociální síti provozovny stravovacího zařízení
Lenka TRUBÁKOVÁ -
Zdroje energie zaměřené na výrobu tepla a elektrické energie
Lukáš NEUMANN -
Návrh Rankin-Clausiova tepelného cyklu a srovnání roční spotřeby uhlí navrženého bloku pro různé druhy uhlí
Martin Grulich -
Využití obnovitelných zdrojů energie v Jihomoravském kraji s implementací do výuky zeměpisu
Pavel Havlát -
Problematika financování projektů v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Jana Čečelská -
Obnovitelné zdroje elektrické energie – větrná energie – legislativa, povolování a ekonomika staveb a zařízení pro výrobu energie z obnovitelných zdrojů
Miroslava Hrdinová -
Vývoj podílu OZE na výrobě elektrické energie v krajích ČR
Marek Grán -
Prostorové využití a regulace obnovitelných zdrojů energie v kontextu současné právní úpravy
Monika Martinkovičová