Bc. Karina Zaitseva

Bachelor's thesis

Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu

Gastronomy as a tool for the development of tourism
Abstract:
Cílem bakalářské práce je identifikovat potenciál Turecka pro rozvoj turismu prostřednictvím gastronomie. Teoretická část se skládá z vysvětlení základních pojmů a pravidel, která se vztahují na oblast cestovního ruchu, gastronomie a gastroturismu. Analytická část je zaměřena na studium Turecka jako cílové destinace k návštěvě, zejména pro gastronomické zájmy z kvantitativního hlediska. Uplatňuji vědecké …more
Abstract:
The aim of the bachelor's dissertation is to identify the potential of Turkey for the development of tourism through gastronomy. The theoretical part consists of an explanation of basic concepts and rules that apply to the field of tourism, gastronomy and gastrotourism. The analytical part is focused on the study of Turkey as a destination to visit, especially for gastronomic interests from a quantitative …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 6. 2020
  • Supervisor: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
  • Reader: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management