Michelle Jana Hofmannová

Bakalářská práce

Gastronomický cestovní ruch

Gastronomic tourism
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá gastronomickým cestovním ruchem, jakožto čím dál oblíbenějším trendem dnešní doby v cestovním ruchu. Cílem této bakalářské práce je analýza o povědomí gastronomického cestovního ruchu a zhodnocení gastroturismu ve vybrané destinaci, kterou je Královéhradecký kraj, a následnému představení konkrétních gastronomických akcí a projektů. V teoretické části této bakalářské …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with gastronomic tourism, as an increasingly popular trend in tourism today. The aim of this bachelor's thesis is to analyze the awareness of gastronomic tourism and the evaluation of gastronomicism in a selected destination, which is Hradec Králové region, and the subsequent presentation of specific gastronomic events and projects. The theoretical part of this bachelor's …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2022
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB13492

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2022
  • Vedoucí: Ing. Veronika Židová, Ph.D., DiS.
  • Oponent: Mgr. Dagmar Hrušová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 3. 6. 2022 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.