Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu – Bc. Karina Zaitseva
Bc. Karina Zaitseva
Bachelor's thesis
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Gastronomy as a tool for the development of tourism
Abstract:
Cílem bakalářské práce je identifikovat potenciál Turecka pro rozvoj turismu prostřednictvím gastronomie. Teoretická část se skládá z vysvětlení základních pojmů a pravidel, která se vztahují na oblast cestovního ruchu, gastronomie a gastroturismu. Analytická část je zaměřena na studium Turecka jako cílové destinace k návštěvě, zejména pro gastronomické zájmy z kvantitativního hlediska. Uplatňuji vědecké …moreAbstract:
The aim of the bachelor's dissertation is to identify the potential of Turkey for the development of tourism through gastronomy. The theoretical part consists of an explanation of basic concepts and rules that apply to the field of tourism, gastronomy and gastrotourism. The analytical part is focused on the study of Turkey as a destination to visit, especially for gastronomic interests from a quantitative …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/fa0xd/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2020
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
- Reader: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
Linda Jirásková -
Gastroturismus jako nový trend v cestovním ruchu
Klára Walterová -
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
Sojková Sojková -
Krkonošská pivní stezka a její vliv na cestovní ruch v Krkonoších
Nikola MAREČKOVÁ -
Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu
Dominika Vejskalová -
Netradiční formy cestovního ruchu v České republice se zaměřením na gastroturismus v regionu Krkonoše
Pavlína Tuschlová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Gastroturismus
Petra Cibulková