Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu – Bc. Karina Zaitseva
Bc. Karina Zaitseva
Bakalářská práce
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Gastronomy as a tool for the development of tourism
Anotace:
Cílem bakalářské práce je identifikovat potenciál Turecka pro rozvoj turismu prostřednictvím gastronomie. Teoretická část se skládá z vysvětlení základních pojmů a pravidel, která se vztahují na oblast cestovního ruchu, gastronomie a gastroturismu. Analytická část je zaměřena na studium Turecka jako cílové destinace k návštěvě, zejména pro gastronomické zájmy z kvantitativního hlediska. Uplatňuji vědecké …víceAbstract:
The aim of the bachelor's dissertation is to identify the potential of Turkey for the development of tourism through gastronomy. The theoretical part consists of an explanation of basic concepts and rules that apply to the field of tourism, gastronomy and gastrotourism. The analytical part is focused on the study of Turkey as a destination to visit, especially for gastronomic interests from a quantitative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/fa0xd/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
- Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAITSEVA, Karina. \textit{Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/5qvxae/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
Linda Jirásková -
Gastroturismus jako nový trend v cestovním ruchu
Klára Walterová -
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
Sojková Sojková -
Krkonošská pivní stezka a její vliv na cestovní ruch v Krkonoších
Nikola MAREČKOVÁ -
Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu
Dominika Vejskalová -
Netradiční formy cestovního ruchu v České republice se zaměřením na gastroturismus v regionu Krkonoše
Pavlína Tuschlová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Gastroturismus
Petra Cibulková