Vendula ŠEDIVKOVÁ

Bakalářská práce

Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí

Purchase of food in the context of consumer protection and preferences
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nákupem potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí. Cílem práce je zjištění spotřebitelských preferencí při nákupu potravin a pochopení, jak spotřebitel vnímá kvalitu potravin. Práce se skládá ze dvou částí, teoretické a praktické části. V teoretické části jsou definovány pojmy spotřebitel, kvalita, kvalita potravin a bezpečnost. Dále se teoretická …více
Abstract:
Bachelor Thesis deals with food purchases in the context of consumer protection and consumer preferences. The aim of the thesis is to identify consumer preferences when buying food and to understand how the consumer perceives the quality of food. The thesis consists of two parts, the theoretical and practical part. The theoretical part defines the terms consumer, quality, food quality and safety. Furthermore …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jan Tlučhoř, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠEDIVKOVÁ, Vendula. Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí. Plzeň, 2021. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností