Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin. – Bc. Jan Mátl
Bc. Jan Mátl
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.
Factors having influence on wettability of gelatinized explosives.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 8. 2011
- Vedoucí: Ing. Marcela Jungová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Mátl, Jan. Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technická chemie / Chemie a technická chemie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.