Sledování postmortálních změn jakosti u masa – Bc. Radek HOLÍK
Bc. Radek HOLÍK
Bachelor's thesis
Sledování postmortálních změn jakosti u masa
Study post mortem changes quality of meat
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na sledování postmortálních změn u vepřového a hovězího masa. Jejím cílem je zkoumání a vyhodnocení kvality masa. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylek a myopatií a jejich podíl na výsledné kvalitě masa.Abstract:
Bachelor work is about after dead changes in pork and beef meat. The aim of this work is research and evaluation of quality of meat. Monitoring of normal process in afterdead changes, creation of variations and myopaties and their part on resulting quality of meat.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zverejniť od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7690
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HOLÍK, Radek. Sledování postmortálních změn jakosti u masa. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Kvalita masa u extenzivně vykrmovaných prasat
Tomáš Kubát -
Kvalita vepřového masa.
Kamila Zadražilová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Užitkovost a kvalita masa německého obrovitého strakáče v závislosti na výživě
Dominik Smrž -
Kvalita masa prasat s rozdílným genotypem
Michaela Trojanová -
Genetické markery kalpainy a kalpastatity a kvalita masa u různých druhů hospodářských zvířat
Filip Dytrt -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková