Cena jako faktor konkurence v gastronomii – Bc. Monika Hrvolová
Bc. Monika Hrvolová
Diplomová práce
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
The price as a factor of competition in gastronomy
Abstract:
The master dissertation deals with analysing the influence of factors of external and internal environment on the competitiveness of the company and its prices. In the theoretical part, there is a description of the services and prices from the economic and marketing point of view. The following analytical part contains the characteristics of the methodology used and continues with the situational …víceAbstract:
Diplomová práca sa zaoberá analýzou vplyvu faktorov vonkajšieho a vnútorného prostredia na konkurencieschopnosť podniku a jeho cien. V teoretickej časti sa nachádza popis problematiky služieb a ceny z ekonomického a marketingového pohľadu. Nasledujúca analytická časť obsahuje charakteristiku použitej metodológie a pokračuje situačnou analýzou vybraného podniku. Pri spracovávaní analytickej časti som …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ye9ca/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2018
- Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRVOLOVÁ, Monika. \textit{Cena jako faktor konkurence v gastronomii}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/5wa8fj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Analýza konkurencieschopnosti vybraného podniku
Koptáková Koptáková -
Analýza konkurence stavební společnosti HBH, a. s. Považská Bystrica
Milan HAMŠÍK -
Transferová cena pro sdílené IT služby
David Hejduk -
Teoretická část: Portrét ošklivosti ve fotografii Praktická část: a) katalog výrobků nebo služeb: Cena za smrt b) volný výstavní soubor: Normal
Tereza TRAUTMANNOVÁ