Bc. Nikola Osičková

Diplomová práce

Technologie výroby a jakost sušených hroznů

Production Technology and Quality of Dried Grapes
Anotace:
Diplomová práce „Technologie výroby a jakost sušených hroznů“ je v první části zaměřena na shrnutí poznatků o hroznech révy vinné a jejich sušení. Popsána je historie pěstování révy vinné i historie sušárenství, stručně je nastíněno chemické složení vinných hroznů. Dále jsou popsány různé technologie výroby sušených hroznů, a to jak průmyslové, tak domácí. Následují informace o mikrobiologii sušených …více
Abstract:
Diploma thesis "Production Technology and Quality of Dried Grapes" is in the first part focused on the summary of findings about grapes and their drying. The history of grapevine growing and the history of drying are described, the chemical composition of grapes is briefly outlined. This is followed by description of various technologies of production of dried grapes, both industrial and homemade. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radka Daňková, Ph.D.
  • Oponent: Jitka Langová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta