Eliška MACKOVÁ

Bachelor's thesis

Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů

Findings on fish consumption among university students
Abstract:
Bakalářská práce se zabývala zjištěním konzumace ryb u vysokoškolských studentů. V teoretické části byly uvedeny základní informace týkající se ryb, jejich složením a významem z hlediska výživy. Mezi hlavní kapitoly jsem zařadila charakteristiku ryb, rozdělení ryb podle původu, složení ryb, výhody a rizika konzumace, těhotenství a konzumace ryb, produkty z ryb a potravinový řetězec. Podkapitolami jsem …more
Abstract:
The bachelor's thesis was concerned with finding out the fish consumption of university students. In the theoretical part, basic information regarding fish, its composition and its importance in terms of nutrition was presented. The main chapters included the characteristics of fish, classification of fish according to origin, composition of fish, benefits and risks of fish consumption, pregnancy and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2023
  • Supervisor: Mgr. Vladislava Mizerová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MACKOVÁ, Eliška. Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta