Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů – Eliška MACKOVÁ
Eliška MACKOVÁ
Bachelor's thesis
Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů
Findings on fish consumption among university students
Abstract:
Bakalářská práce se zabývala zjištěním konzumace ryb u vysokoškolských studentů. V teoretické části byly uvedeny základní informace týkající se ryb, jejich složením a významem z hlediska výživy. Mezi hlavní kapitoly jsem zařadila charakteristiku ryb, rozdělení ryb podle původu, složení ryb, výhody a rizika konzumace, těhotenství a konzumace ryb, produkty z ryb a potravinový řetězec. Podkapitolami jsem …moreAbstract:
The bachelor's thesis was concerned with finding out the fish consumption of university students. In the theoretical part, basic information regarding fish, its composition and its importance in terms of nutrition was presented. The main chapters included the characteristics of fish, classification of fish according to origin, composition of fish, benefits and risks of fish consumption, pregnancy and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2023
- Supervisor: Mgr. Vladislava Mizerová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MACKOVÁ, Eliška. Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Nutritional Therapy / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa
Zuzana ŽÁKOVÁ -
Ultrazpracované potravinářské produkty a jejich vliv na zdraví\nl{} konzumentů
Jasmína Minasjanová -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ -
Obsah hlavních živin a zastoupení mastných kyselin v tukové složce vybraných druhů ryb a výrobků z ryb
Tímea Borbášová -
Účinnost léčebných látek používaných u ryb ke tlumení infekce monogeneí rodu Gyrodactylus
Kateřina Skočovská -
Hostitelsky-specifičtí paraziti (Dactylogyrus, Monogenea) jako indikátor evoluce a historické disperze kaprovitých ryb v oblastech Mediteránu
Michal Benovics -
Návrh dopravně technologického řešení přepravy akvarijních ryb včetně krmiva
Karolína Ťuková -
Stanovení virové exprese SVCV ve vybraných orgánech kaprovitých ryb a jejich hybridů využitím qRT-PCR.
Eliška Bartková