Porovnání plnění Spotřebního koše v jídelnách předškolního stravování v Uherském Hradišti – Bc. Věra Pašková
Bc. Věra Pašková
Diplomová práce
Porovnání plnění Spotřebního koše v jídelnách předškolního stravování v Uherském Hradišti
Comparison of Market Basket Filling in Pre-School Catering in Uherské Hradiště
Anotace:
Práce se zabývá stravováním v mateřských školkách. Především se soustředí na plnění Spotřebního koše, který je velmi důležitý pro veškeré školní stravování. Zabývá se podrobněji jeho významem, jednotlivými komoditami a doporučeními pro jeho dodržení. Je zde zmíněn vhodný a nevhodný způsob výživy a jeho dopad na zdraví dětí a různé alternativní způsoby stravování. Dále je popsána historie a význam školního …víceAbstract:
My work deals with pre school catering. It is primarily focused on meeting the consumer basket, which is very important for all kinds of school catering, in more detail it aims at its importance, individual commodities and recommendations how to meet it. Both appropriate and inappropriate way of nutrition and their impact on children's health, as well as other alternative ways of nutrition, are mentioned …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014
Zveřejnit od: 30. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAŠKOVÁ, Věra. \textit{Porovnání plnění Spotřebního koše v jídelnách předškolního stravování v Uherském Hradišti}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/61kigf/.
Jak správně citovat práci
Pašková, Věra. Porovnání plnění Spotřebního koše v jídelnách předškolního stravování v Uherském Hradišti. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Filip Machala -
Pestrost stravy v různých ročních obdobích - možnosti volby a doporučení
Barbora Ptáčková -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Zhodnocení a porovnání pestrosti stravy podávané v městských a vesnických školních jídelnách
Hana FIALOVÁ -
Hodnocení pestrosti stravy ve vybraných školních jídelnách Jihočeského kraje
Andrea DALIHODOVÁ -
Zavádění pevné stravy u dětí
Iveta Novotná -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA