Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů – Jan DUPAL
Jan DUPAL
Bachelor's thesis
Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů
Selected factors that affect broiler chicken meat production
Abstract:
Drůbeží maso hraje významnou roli ve výživě člověka. Je velmi oblíbené z důvodu relativně nízké ceny i z nutričního hlediska (vysoký podíl bílkovin, nízký podíl tuku), ale i pro snadnou kulinární úpravu. Cílem bakalářské práce bylo vypracovat literární rešerši zaměřenou na intenzitu růstu, jatečnou užitkovost a kvalitu masa kuřecích brojlerů, na vnější a vnitřní faktory, které je ovlivňují, tj. genotyp …moreAbstract:
Poultry meat has an important role in human nutrition. It is very popular because of its relatively low price from the nutritional point of view (high protein, low fat ratio), but also for its easy culinary preparation. The aim of this thesis is to develop a literature review focused on the intensity of growth, carcass yield and meat quality of broiler chicken and on the external and internal factors …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2013
Accessible from:: 12. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Naděžda Kernerová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DUPAL, Jan. \textit{Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2013. Available from: https://theses.cz/id/63a2bu/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
DUPAL, Jan. Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Vliv vybraných odrůd pšenice seté na ileální stravitelnost škrobu a dusíkatých látek u kuřecích brojlerů
František Vacek -
Vliv přípravku EM Bokashi Probiotyk na růstové schopnosti vykrmovaných kuřecích brojlerů
Karolína Hamzová -
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice
Martina RIŠKOVÁ -
Vliv různých typů podestýlky u brojlerů na jejich welfare
Václav JANA -
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.
Martina RIŠKOVÁ -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný -
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights