Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů – Jan DUPAL
Jan DUPAL
Bachelor's thesis
Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů
Selected factors that affect broiler chicken meat production
Anotácia:
Drůbeží maso hraje významnou roli ve výživě člověka. Je velmi oblíbené z důvodu relativně nízké ceny i z nutričního hlediska (vysoký podíl bílkovin, nízký podíl tuku), ale i pro snadnou kulinární úpravu. Cílem bakalářské práce bylo vypracovat literární rešerši zaměřenou na intenzitu růstu, jatečnou užitkovost a kvalitu masa kuřecích brojlerů, na vnější a vnitřní faktory, které je ovlivňují, tj. genotyp …viacAbstract:
Poultry meat has an important role in human nutrition. It is very popular because of its relatively low price from the nutritional point of view (high protein, low fat ratio), but also for its easy culinary preparation. The aim of this thesis is to develop a literature review focused on the intensity of growth, carcass yield and meat quality of broiler chicken and on the external and internal factors …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Zverejniť od: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Naděžda Kernerová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DUPAL, Jan. Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Vliv vybraných odrůd pšenice seté na ileální stravitelnost škrobu a dusíkatých látek u kuřecích brojlerů
František Vacek -
Vliv přípravku EM Bokashi Probiotyk na růstové schopnosti vykrmovaných kuřecích brojlerů
Karolína Hamzová -
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice
Martina RIŠKOVÁ -
Vliv různých typů podestýlky u brojlerů na jejich welfare
Václav JANA -
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.
Martina RIŠKOVÁ -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný -
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová
Názov
Vložil
Vložené
Práva