Bc. Ing. Markéta Janík Piechowiczová

Doctoral thesis

Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu

Inovation of meat product recipes with regard to their nutritional value
Anotácia:
2.Literární přehled je věnován aktuálním možnostem inovace masných výrobků s ohledem na jejich nutriční hodnotu a zdraví konzumenta. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na základní i vedlejší suroviny pro výrobu. Je popsáno, jakým způsobem suroviny ovlivňují nutriční hodnotu, a pokud je to žádoucí, jsou popsány možnosti jejich úpravy, nebo úplné či částečné náhrady. V návaznosti na literární přehled byla …viac
Abstract:
The literature review focuses on the current possibilities of innovation of meat products with regard to their nutritional value and consumer health. The chapters focus on basic and secondary raw materials for production. It is described how the raw material affect the nutritional value. Options for modification or total or partial replacement of raw material are described. Following the literature …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Robert Gál, Ing., Ph.D., Pavel Smetana, doc. Ing., Miroslav Kročko, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Doctoral programme / odbor:
Food Technology / Properties and Processing of Agricultural Materials and Products