Bc. Mariia Kaliuzhnaia

Bakalářská práce

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

Characterization, Properties and Production of Various Types of Chocolate
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku, vlastnosti, výrobu a využití různých druhů čokolád. Při zkoumání problematiky a pro splnění cíle práce je využita metoda dotazníkového šetření. V teoretické části práce je využita metoda rešerše odborné literatury a je vycházeno zejména z textu odborných monografií a dalších publikací, které se zkoumanou problematikou úzce souvisejí. Jsou pro tyto účely …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the characteristics, production, and use of different types of chocolates. The method of questionnaire survey is used to examine the issue and meet the goal of the bachelor's thesis. Relevant professional literature is used throughout the theoretical part of the thesis. The text is mainly based on professional monographs, publications, and online articles that are …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jorj9/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2022
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická