Bc. Lucie Köcherová

Diplomová práce

Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek

Optimization of the capital structure among selected companies engaged in the production of chocolate and confectionery
Anotace:
Cílem diplomové práce je na základě posouzení finančního zdraví vybraných podniků zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek navrhnout řešení vedoucí k optimalizaci kapitálové struktury. Práce je tvořena teoretickou a praktickou částí. Nejdříve jsou v práci představeny pojmy jako kapitálová struktura a její optimalizace, blíže jsou specifikovány jednotlivé poměrové ukazatele finanční analýzy, pomocí …více
Abstract:
The aim of the thesis is to present a solution leading to the optimization of the capital structure based on the assessment of the financial health of selected companies engaged in the production of chocolate and confectionery. The thesis consists of a theoretical and a practical part. First, concepts such as capital structure and its optimization are introduced in the work, individual ratio indicators …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/ukpes/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Tomáš Heryán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Vojtěch Czubaj

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management