Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád – Bc. Mariia Kaliuzhnaia
Bc. Mariia Kaliuzhnaia
Bachelor's thesis
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Characterization, Properties and Production of Various Types of Chocolate
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku, vlastnosti, výrobu a využití různých druhů čokolád. Při zkoumání problematiky a pro splnění cíle práce je využita metoda dotazníkového šetření. V teoretické části práce je využita metoda rešerše odborné literatury a je vycházeno zejména z textu odborných monografií a dalších publikací, které se zkoumanou problematikou úzce souvisejí. Jsou pro tyto účely …moreAbstract:
The bachelor thesis is focused on the characteristics, production, and use of different types of chocolates. The method of questionnaire survey is used to examine the issue and meet the goal of the bachelor's thesis. Relevant professional literature is used throughout the theoretical part of the thesis. The text is mainly based on professional monographs, publications, and online articles that are …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/jorj9/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2022
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
Zuzana Klimecká -
The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
Zuzana Klimecká -
Hedonic Pricing of Chocolate Characteristics: Does Fairtrade Certification Have Any Effect?
Romoke Mariam Lawal -
Financial Analysis of Chocolate Industry in Kazakhstan
Diana Yerezhepova -
Ethics of Chocolate Production
Jan Böhm -
Feasibility study of Pralinkárna (Small Chocolate Manufacture)
Eliška Němcová -
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
Lucie Köcherová -
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
Kateřina Horníková