Bc. Mariia Kaliuzhnaia

Bachelor's thesis

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

Characterization, Properties and Production of Various Types of Chocolate
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku, vlastnosti, výrobu a využití různých druhů čokolád. Při zkoumání problematiky a pro splnění cíle práce je využita metoda dotazníkového šetření. V teoretické části práce je využita metoda rešerše odborné literatury a je vycházeno zejména z textu odborných monografií a dalších publikací, které se zkoumanou problematikou úzce souvisejí. Jsou pro tyto účely …more
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the characteristics, production, and use of different types of chocolates. The method of questionnaire survey is used to examine the issue and meet the goal of the bachelor's thesis. Relevant professional literature is used throughout the theoretical part of the thesis. The text is mainly based on professional monographs, publications, and online articles that are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2022
  • Supervisor: Ing. Lada Petránková
  • Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická