Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád – Bc. Mariia Kaliuzhnaia
Bc. Mariia Kaliuzhnaia
Bakalářská práce
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Characterization, Properties and Production of Various Types of Chocolate
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku, vlastnosti, výrobu a využití různých druhů čokolád. Při zkoumání problematiky a pro splnění cíle práce je využita metoda dotazníkového šetření. V teoretické části práce je využita metoda rešerše odborné literatury a je vycházeno zejména z textu odborných monografií a dalších publikací, které se zkoumanou problematikou úzce souvisejí. Jsou pro tyto účely …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on the characteristics, production, and use of different types of chocolates. The method of questionnaire survey is used to examine the issue and meet the goal of the bachelor's thesis. Relevant professional literature is used throughout the theoretical part of the thesis. The text is mainly based on professional monographs, publications, and online articles that are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/jorj9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KALIUZHNAIA, Mariia. \textit{Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/642s40/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
Zuzana Klimecká -
The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
Zuzana Klimecká -
Hedonic Pricing of Chocolate Characteristics: Does Fairtrade Certification Have Any Effect?
Romoke Mariam Lawal -
Financial Analysis of Chocolate Industry in Kazakhstan
Diana Yerezhepova -
Ethics of Chocolate Production
Jan Böhm -
Feasibility study of Pralinkárna (Small Chocolate Manufacture)
Eliška Němcová -
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
Lucie Köcherová -
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
Kateřina Horníková