Patrik Čizmadia
Bakalářská práce
Víno z netradičných surovin
Víno z netradičních surovin.
Anotace:
Bakalářská práce na téma Víno z netradičních surovin, byla vypracována na Ústavu vinařskými Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Lednici v roce 2017 - 2018. Hlavním cílem práce bylo se zaměřit na senzorické a kvalitativní vlastnosti ovocných vín a také vhodnost ovocných druhů na výrobu vína. Práce obsahuje popisy výroby vína z tradičních i z netradičních surovin ovoce. Dále obsahuje i výrobu …víceAbstract:
The Bachelor thesis on Wines from non–traditional ingredients was prepared at the Institute of Wine and Winegrowing at the Gardening Faculty of the Mendel University in Lednice in 2017 – 2018. The main objective of the work was to focus on the sensory and qualitative qualities of fruit wines. So also the suitability of fruit second to produce wine. The work contains descriptions of wine production …víceAbstract:
Bakalárska práca na tému Víno z netradičních surovin, bola vypracovaná na Ústave vinárstva a vinohradníctva Záhradníckej fakulty Mendelovej Univerzity v Lednici v roku 2017 – 2018. Hlavným cieľom práce bolo sa zamerať na senzorické a kvalitatívne vlastnosti ovocných vín a taktiež vhodnosť ovocných druhov na výrobu vína. Práca obsahuje popisy výroby vína z tradičných aj z netradičných surovín ovocia …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Kumšta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Výroba domácích vín z netradičních surovin
Monika Mertová -
Netradiční využití vína - vinné želé.
Karel Bulíček -
Netradiční způsoby výroby bílých vín
Petr Bíza -
Výroba domácích vín z netradičních surovin
Monika Mertová -
Problematika viny z pohledu německé a české literatury
Květa MĚŠŤANOVÁ -
Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
Ondřej Novotný -
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu antioxidačních látek.
Pavlína Kučerová -
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
Petra Vagnerová