Patrik Čizmadia

Bakalářská práce

Víno z netradičných surovin

Víno z netradičních surovin.
Anotace:
Bakalářská práce na téma Víno z netradičních surovin, byla vypracována na Ústavu vinařskými Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Lednici v roce 2017 - 2018. Hlavním cílem práce bylo se zaměřit na senzorické a kvalitativní vlastnosti ovocných vín a také vhodnost ovocných druhů na výrobu vína. Práce obsahuje popisy výroby vína z tradičních i z netradičních surovin ovoce. Dále obsahuje i výrobu …více
Abstract:
The Bachelor thesis on Wines from non–traditional ingredients was prepared at the Institute of Wine and Winegrowing at the Gardening Faculty of the Mendel University in Lednice in 2017 – 2018. The main objective of the work was to focus on the sensory and qualitative qualities of fruit wines. So also the suitability of fruit second to produce wine. The work contains descriptions of wine production …více
Abstract:
Bakalárska práca na tému Víno z netradičních surovin, bola vypracovaná na Ústave vinárstva a vinohradníctva Záhradníckej fakulty Mendelovej Univerzity v Lednici v roku 2017 – 2018. Hlavným cieľom práce bolo sa zamerať na senzorické a kvalitatívne vlastnosti ovocných vín a taktiež vhodnosť ovocných druhov na výrobu vína. Práca obsahuje popisy výroby vína z tradičných aj z netradičných surovín ovocia …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Michal Kumšta

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství