Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku – Lenka Bartošková, DiS.
Lenka Bartošková, DiS.
Bakalářská práce
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Management System According to Hazard Analysis Critical Points in the Apprentice School Center
Anotace:
Práce je zaměřena na analýzu rizik v potravinářské výrobě konkretizovanou na podmínky školní pekárny, provozovny praktické výuky pekařského oboru na střední odborné škole v podmínkách velkého města. Vzhledem k tomu, že tato provozovna slouží k praktické výuce učňů (budoucích pekařů), je zde při výrobě na vlastní potravinářskou výrobu a zajištění její nezávadnosti a legislativní správnosti kladen velký …víceAbstract:
The thesis focuses on the analysis of risks in food production, concretized on the conditi-ons of the school bakery, the practical training of the bakery branch at the secondary school in the conditions of the big city. Since this facility is used to practice apprentices (future bakers), there is a lot of emphasis here on the production of food production and ensuring its safety and legislative accuracy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bartošková, Lenka. Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku . Uherské Hradiště, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik - Profil: Řízení výrobních a logistických systémů
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková -
Systém HACCP v konzervárenském podniku
Juliana Provazníková -
Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby
Jana Palová