Jakub Hůda

Bakalářská práce

Podnikatelský plán - Založení Espresso baru

Business plan - establishment of an espresso bar
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je vyhodnotit mnou vyhotovený záměr na založení espresso baru. Klíčovým nástrojem pro splnění stanoveného cíle je poté vypracování kvalitního podnikatelského plánu. V první části práce budou zmíněny veškeré všeobecné a vedlejší podmínky, které musí splňovat žadatel o živnostenské oprávnění. Dále bude tvořena hygienickými nároky, které jsou vyžadovány k otevření a …více
Abstract:
The main aim of this bachelor's thesis is to evaluate my intention to establish an espresso bar. The critical tool for meeting the set aim is the creation of a quality business plan. The first part of the thesis mention all the general and secondary conditions that must be met by the applicant for a trade license. It also consists of hygienic requirements essential to open and operate a business in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 9. 2022
  • Vedoucí: Petr Štěpánek
  • Oponent: Jan Levý

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/87530

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod