Moderní pojetí nabídky kávy v gastronomii – Bc. Radek Skopal
Bc. Radek Skopal
Bachelor's thesis
Moderní pojetí nabídky kávy v gastronomii
Future of coffee in gastronomy
Anotácia:
Bakalářská Práce se hlavně zabývá typem nabídky v českých kavárnách. Text se skládá ze tří částí: z teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část popisuje samotný produkt kávy a všechny procesy spojené s produkcí kávy Analytická část se skládá ze dvou částí. V první mapuje a hodnotí kvalitu navštívených kaváren v rámci metody Mystery guest. Druhá část se snaží získat obraz o zvyklostech českého …viacAbstract:
The Bachelor thesis is mainly focused on types of coffee menus in Czech Cafes. The thesis consists of three parts: from theoretical, analytical and stating suggestions. The theoretical part describes the product itself coffee and all processes associated with the production of coffee. The analytical part consists of two parts. The first describes the quality of visited cafes by method mystery guest …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13709/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
- Vedúci: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Věra Vyhnisová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SKOPAL, Radek. \textit{Moderní pojetí nabídky kávy v gastronomii}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/6cn600/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel