Zdravotní gramotnost populace v prevenci alimentárních nákaz – Zuzana KUČEROVÁ
Zuzana KUČEROVÁ
Bakalářská práce
Zdravotní gramotnost populace v prevenci alimentárních nákaz
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Zdravotní gramotnost populace v prevenci alimentárních nákaz" se zabývá nákazami alimentárního původu a jejich prevencí. Teoretická část obsahuje charakteristiku, rozdělení alimentárních nákaz, definice a podrobný popis vybraných onemocnění. V další části jsou popsané příčiny vzniku alimentárních nákaz a jejich rozdělení do tří skupin: nedostatečná osobní hygiena, množení …víceAbstract:
The bachelor thesis called "Health literacy of the population in the prevention of foodborne diseases" deals with diseases caused by food contaminated with microorganisms and their prevention. The theoretical part includes characteristics, distribution of foodborne diseases, definitions and detailed description of selected diseases. The next section describes the causes of foodborne infections and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MUDr. Lidmila Hamplová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Zuzana. \textit{Zdravotní gramotnost populace v prevenci alimentárních nákaz}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/6ctodp/.
Jak správně citovat práci
KUČEROVÁ, Zuzana. Zdravotní gramotnost populace v prevenci alimentárních nákaz. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
Zdravotní rizika osob vykonávajících činnosti epidemiologicky závažné v oblasti péče o nohy
Jaroslav FEŠAR -
Povinnosti zaměstnavatele při vytváření bezpečných pracovních podmínek zaměstnanců
Jana Pozděnová -
Alimentární nákazy a otravy a alergeny v potravinách
Zdeňka Davídková -
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Irena JEŘÁBKOVÁ -
Hygiena potravin
Lenka SEIDLOVÁ -
Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování
Jana Hájková -
Rizika konzumace potravin z pohledu výskytu protozoárních parazitů
Denisa Kubínová -
Nemoci z potravin parazitárního původu
Lukáš NAVRÁTIL
Název
Vložil
Vloženo
Práva