Označování alergenů u pokrmů v České republice – Bc. Nela Luzertová
Bc. Nela Luzertová
Master's thesis
Označování alergenů u pokrmů v České republice
Labeling of Allergens of Foods in the Czech Republic
Abstract:
LUZERTOVÁ, Nela. Označování alergenů u pokrmů v České republice. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2018. 86 stran. Diplomová práce se zabývá označováním alergenů u pokrmů, které jsou servírovány v provozovnách společenského stravování a jejich kontrolou státními institucemi v České republice a Polské republice a jejich vzájemná komparace. Teoretická část se věnuje zákonu a nařízením, …moreAbstract:
LUZERTOVÁ, Nela. Labeling of Allergens in Foods in the Czech Republic. [Master´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2018. 86 pages. This diploma thesis deals with the labeling of allergens for meals which are served in restaurant establishments and their control by the state institutions in the Czech Republic and the Republic of Poland and their mutual comparison. The theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/n8yc8/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Státní úřad inspekce práce a kontrola zaměstnavatele
Kristýna Drsková -
Kontrola ve veřejné správě
Jana Šerlovská -
Kontrola na úseku živnostenské správy
Irena Mitošinková -
Komparace zákona o státní kontrole a nového kontrolního řádu
Tereza KOSAŘOVÁ -
Analysis of Food Metaphors in English and Italian
Andrea Bártová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
Libor Pazdera -
Effect of hemp meal preparation on its quality
Aleksandra KUKLINA