Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků – Bc. Kateřina Prokopová
Bc. Kateřina Prokopová
Diplomová práce
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
Effect of fruit component addition on physico-chemical properties of extruded products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROKOPOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/6f0cxy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.