Andrea KATAUEROVÁ

Bachelor's thesis

Modelový technologický postup výroby bílého vína

Model Technological Process for the Production of White Wine
Abstract:
Má bakalářská práce se zabývá produkcí kvalitního českého bílého vína s přívlastkem, modelovým technologickým postupem výroby bílého vína, který je zaměřený na odrůdy Veltlínské zelené a Ryzlink rýnský. Zabývala jsem se nejvyšší kvalitativní kategorií vín vyrobených z nedoslazeného moštu, vínem s přívlastkem - kabinet, pozdní sběr, výběr z hroznů, výběr z bobulí, výběr z cibéb, ledovým a slámovým vínem …more
Abstract:
This thesis deals with the production of high-quality Czech white wine with special attributes, exemplary technological process of production of white wine, which is focused on varieties Grüner Veltliner and Riesling. I researched the highest quality category of wines made from nedoslazeného cider, wine called - late harvest, grape selection, selection of grapes, selection of raisins, ice and straw …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2014
Accessible from:: 14. 5. 2014

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Vlastimil Fic, DrSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KATAUEROVÁ, Andrea. Modelový technologický postup výroby bílého vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe