Využití rozšířené reality pro potřeby marketingu – Bc. Dennis Michna
Bc. Dennis Michna
Diplomová práce
Využití rozšířené reality pro potřeby marketingu
The Utilization of Augmented Reality in the Marketing Industry
Anotace:
Náplní diplomové práce je zhodnotit dosavadní zpracování rozšířené reality v rámci marketingových aktivit společností a stanovit doporučení pro implementaci této technologie pro vybrané odvětví. V rámci literární rešerše byl definován pojem rozšířená realita z technického pohledu, doplněný o příklady využití v různých odvětvích a jejich srovnání. Vlastní práce se zabývala analýzou marketingových kampaní …víceAbstract:
This Master’s Thesis aims to evaluate the current state of Augmented Reality in the context of the marketing industry and provide a recommendation for the utilization of this technology in an effective way. A theoretical part of this thesis contains a definition of the term Augmented Reality from a technical point of view, expanded by examples of use in many various sectors and their comparison. A …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Šárka Stojarová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti využití technologií virtuální reality a rozšířené reality v geoturismu
Dominik Beňo -
Aplikace na tvorbu typografických kompozic
Pavol Valovič -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ