Klára Belicová
Bachelor's thesis
Řešení konfliktů ve vybrané firmě
Solving conflicts in the company
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá řešením konfliktů ve firmě. Teoretická část obsahuje definování konfliktu, jeho druhy, jaké má příčiny, vývoj, jeho řešení a co může konflikt obecně do pracovního prostředí přinést, pozitivně či negativně. Rozlišuje také rozdíl mezi konfliktem a druhy mobbingu. Praktická část se zabývá výzkumem týkající se vyhodnocení účinného návrhu na řešení konfliktů ve firemním prostředí …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with conflict resolution within the company. The theoretical part includes defining conflict, its types, causes, development, resolution, and the general impact conflict can have on the work environment, positively or negatively. It also distinguishes between conflict and various types of mobbing. The practical part involves research aimed at evaluating an effective proposal …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2024
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/b895s/
Thesis defence
- Date of defence: 29. 5. 2024
- Supervisor: Ing. Bc. Dagmar Kostrhůnová, MBA
- Reader: PhDr. Marcela Palíšková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Theses on a related topic
-
Online marketingová komunikace vybrané neziskové organizace
Barbara Noworytová -
Online marketingová komunikace vybrané neziskové organizace
Ščasná Ščasná -
Interkulturní komunikace v kontextu organizace občanské společnosti
Alena Řiháková -
Komunikace v organizaci
Tereza Smejkalová -
Konfliktní situace ve vybrané firmě a jejich řešení
Klouček Klouček -
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném subjektu
Petra Štědronská -
Analýza komunikačních technik ve vybrané společnosti
Renata Novotná -
Sensory active substances arising from milk processing; the causes and possibilities of prevention
Mariana Hanková