Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech – Bc. Adéla Staňková
Bc. Adéla Staňková
Bakalářská práce
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
Catering and healthy diet of people in fitness centers
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o stravování a zdravé výživě lidí, kteří navštěvují zařízení fitness. V práci byly zhodnoceny tři hypotézy. První hypotéza se týkala předpokladu, že lidé, kteří navštěvují fitness a wellness zařízení se převážně stravují zdravě a pravidelně cvičí. Druhá hypotéza se týkala věku návštěvníků fitness center, kdy předpokladem bylo, že tato zařízení navštěvují především lidé mladšího …víceAbstract:
Bachelor essay deals with eating and healthy food/nutrition of people attending fitness facilities. In this work were evaluated three assumptions. The first hypothesis relates to the assumption that people who attend fitness and wellness facility mainly eat healthy food and exercising regularly. The second hypothesis relates to the age of fitness centers visitors, where the assumption was that these …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13678/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STAŇKOVÁ, Adéla. \textit{Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/6irov6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketingová komunikace na sociální síti Facebook v oblasti food marketingu zdravé výživy
Kateřina Měntielová -
Podnikatelský plán fast - food zdravé výživy "NAPARU"
Stanislav Vorozheykin -
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
Kristýna Šteffelová -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová -
Používají dospělí sportovci doplňky stravy účelně?
Jan Konvička -
Doplňky stravy u dětí
Tereza Lokajová -
Doplňky stravy během pandemie corona -19
Kateřina Váchová -
Zdravotní tvrzení v reklamě na doplňky stravy
Jirglová Jirglová