Bc. Anna Podbrdská

Bakalářská práce

Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.

New trends in systems of food products packaging.
Anotace:
Bakalářská práce pomocí hypotézy „Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží snižují logistické náklady“ srovnává systémy balení čerstvého ovoce, čerstvých ryb a čerstvého tvrdého sýra a jejich vliv na snížení celkových logistických nákladů. Vyhodnocuje, jakým způsobem jsou potraviny zabaleny a které je výhodnější ve vztahu s logistickými náklady. Také doporučuje obaly, které jsou výhodnější …více
Abstract:
The thesis compares the systems of wrapping of fresh fruit, fresh fis and fresh hard cheese by means of the hypothesis “new trends in the systems of wrapping the foodstaffs decrease the logistic expenses. Furthermore, it deals with the influence of these systems on decreasing the whole logistic expenses. The thesis also evaluates what way the foodstaffs are wrapped and which wrappings are more suitable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 1. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Tsolmon Jambal, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Vojtěch Stehel, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma