Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží. – Bc. Anna Podbrdská
Bc. Anna Podbrdská
Bakalářská práce
Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.
New trends in systems of food products packaging.
Anotace:
Bakalářská práce pomocí hypotézy „Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží snižují logistické náklady“ srovnává systémy balení čerstvého ovoce, čerstvých ryb a čerstvého tvrdého sýra a jejich vliv na snížení celkových logistických nákladů. Vyhodnocuje, jakým způsobem jsou potraviny zabaleny a které je výhodnější ve vztahu s logistickými náklady. Také doporučuje obaly, které jsou výhodnější …víceAbstract:
The thesis compares the systems of wrapping of fresh fruit, fresh fis and fresh hard cheese by means of the hypothesis “new trends in the systems of wrapping the foodstaffs decrease the logistic expenses. Furthermore, it deals with the influence of these systems on decreasing the whole logistic expenses. The thesis also evaluates what way the foodstaffs are wrapped and which wrappings are more suitable …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 1. 2018
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/s8kl8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Tsolmon Jambal, Ph.D.
- Oponent: Ing. Vojtěch Stehel, MBA
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma
Práce na příbuzné téma
-
Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition
Iryna Trylis -
New Trends of Business Management in International Environment
Yutong Lei -
The role of new media in modern marketing communications
Tatyana Khvan -
New Trends in Recruitment Strategies
Isabelle Toscani -
The Effectiveness of the Economic Diplomacy of the Netherlands. A Study at the Embassy in Slovenia
Froukje Zuidema -
Valorization of three gum polysaccharides in the synthesis of nanostructures and packaging films.
Abhilash Venkateshaiah -
Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.
Nikol Tvrdíková -
Nové trendy v systémech balení potravin
Nela Šubová