Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu – Kateřina Křístková
Kateřina Křístková
Diplomová práce
Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu
Perception of the quality of life when following a low-carbohydrate diet from a perspective of the Kano model in the context of Self-management
Anotace:
Název mé diplomové práce Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu naznačuje hlavní cíl práce. Tím je zjistit spokojenost příznivců tohoto stravování a jeho funkčnost v kontextu self-managementu. Vzhledem k tomu, že metoda Kano modelu jednoznačně definuje atributy kvality, je vhodná ke zpracování tématu mé diplomové práce …víceAbstract:
The title of the presented diploma thesis, “Perception of quality of life when reducing low-carb eating from the perspective of the Kano model in the Self-management” suggests the main goal of the work, specifically, to determine the satisfaction of the supporters of this diet and its functionality in the context of self-management. Since the Kano model method clearly defines the attributes of quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 12. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/88098
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 1. 2023
- Vedoucí: Peter Pažitný
- Oponent: Michal Novák
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŘÍSTKOVÁ, Kateřina. \textit{Vnímání kvality života při dodržování nízkosacharidového stravování perspektivou Kano modelu v kontextu Self-managementu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola ekonomická v Praze. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/6iz8cg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/88098
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program:
Management
Práce na příbuzné téma
-
Low carb stravovaní
Miroslava Podoláková -
Srovnání Low carb a Low fat diet a jejich vliv na tělesné složení
Petr Kinzl -
Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
SOŇA MULICOVÁ -
Využití optimalizačních metod v oblasti stravování při low carb restrikcích
Žaneta Žáková -
Paleo a low-carb diety: Cesta ke zlepšení výkonnosti nejen ve sportu
Ivano Gatta